MPM Fóliahegesztő Suos Vide Psc-31/b

MPM Fóliahegesztő Suos Vide Psc-31/b

Ajánlataink a termékre

 

MPM Fóliahegesztő Suos Vide Psc-31/b

Extra garancia idő minden termékre, cégek számára is!

44 190 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
pixelrodeo.hu
Termékleírás
Gyártói cikkszám PSC-31/B
EAN 5903151036315

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

MPM FÓLIAHEGESZTŐ SUOS VIDE PSC-31/B

Tulajdonságok Professzionális Sous-Vide vákuum fóliázógép Műszaki adatok
  • 220-240V 50Hz
  • Teljesítmény: 100 W
  • Kábel hossz: 1,2 m
  • Elektronikus vezérlőpanel LED lámpákkal és 2 fokozatú vezérléssel: vákuumszint tömítési idő.
  • Csúszásgátló gumi lábak
  • Tömítő rúd: 29 cm lehetőség tömlő csatlakoztatására a külső levegő elszívásához dobozokból, tartályokból, palackokból stb. (tartozékokat nem tartalmaz, a piacon általában kapható fólia hüvely vagy tasak formájában történő használatának lehetősége fedélzár gombok felszerelve: 28 x 600 cm méretű (dombornyomott) vakondbőr fólia hüvely, a termékek sous vide módszerrel történő főzéséhez ajánlott a munka végét hangjelzés jelzi filmtálca integrált fóliavágó
  • A Sous vide (élelkészítés vákuum segítségével) egy innovatív módszer, melyet a világ legjobb éttermei is használnak egészséges és szaftos ételeik elkészítéséhez.
  • A készülék módszerének lényege, hogy az alapanyagokat (hús, a tenger gyümölcsei és zöldségfélék stb. ) vákuumban lezárt tasakokban vízbe merítve, oxigénmentes környezetben, pontos hőmérséklet-ellenőrzés mellett állandó hőmérsékleten tartva megnöveli az étel élvezeti értékét, fogyaszthatóságát. Az eredmény egy tökéletes állagú, ízű és minőségű végtermék.
  • Ez az eljárás megőrzi az ételben az összes vitamint és természetes ásványi anyagokat.
  • A kézi cirkulátor folyamatosan keveri az edényben lévő meleg vizet ezáltal szinten tartja az ideális főzési hőmérsékletet.
A SOUS VIDE FŐZÉS ELŐNYEI
  • Az így elkészített étel sütési vesztesége a hagyományosan elkészített ételeknél megszokott
  • 30-40%-ról 3-5%-ra csökken, hosszabb ideig eltartható. Ez a módszer lehetővé teszi számunkra, hogy elkerüljük főzés közben keletkezett szagokat. A vákuummal lezárt előzetesen elkészített élelmiszer hűtőszekrényben, vagy fagyasztóban tárolható, így bármikor gyorsan elkészíthető.
FUNKCIÓI
  • Elektronikus vezérlő panel LED indikátorok
  • 2- fokozat a vákuum szintjének beállitására
  • 2- szakaszban állítható tömítő
  • Integrált kés a fólia vágásához
  • Fólia tartó tálca
  • Hangjelzés a munka befejezésekor
  • Stabilizátorok, csúszásmentes gumi lábak és akasztó
  • Használható a cső alakú fólia vagy tasakkal is
  • Funkció: A fóliatömlőt recézett (dombornyomott) méretek.
  • 28 x 600 cm-es, egy előnyös eljárás a főzéshez sous vide
  • Gyári fólia opcionálisan vásárolható hozzá (PSC-30-36)
  • A főzés manapság művészet.
  • A kulináris művészet pedig a sztereotípiák kísérletezéséről és állandó lebontásáról szól. A tökéletes alkotás azonban nemcsak a művész tehetségének eredménye, hanem tökéletes eszközök is. Akárcsak Sam Cook. A Sam Cook az igényes vásárlók számára létrehozott termékcsalád. Sok olyan szakember munkájának eredménye, akik számára a főzés egy életen át tartó szenvedély. Kulináris művésziségüket a kreatív őrület és az ízléssel való kísérletezés bátorsága jellemzi.
  • Próbálja ki a csúcskategóriás konyhai eszközöket, és érezze magát mesternek a konyhájában.


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.