Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

MPM PSC-30 professzionális Sous-Vide vákum fóliázógép

Több ezer termék készletről, akár azonnali átvétellel!

47 623 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
aqua.hu
 

MPM PSC-30-B Sous-Vide vákuum fóliázógép (PSC-30-B)

49 470 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
focuscamera.hu
 

MPM Professzionális Sous-Vide vákuum fóliázógép 110W (PSC-30-B)

SuperShop kártya elfogadó webáruház!

47 490 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
primanet.hu

További ajánlataink

 

MPM PSC-30-B Professzionális Sous-Vide vákuum fóliázógép 110W Sam Cook

45 000 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
gammaker.hu
 

MPM PSC-30-B Professzionális Sous-Vide vákuum fóliázógép (PSC-30-B)

7000+ termék raktárról!

47 620 Ft
+ 1 390 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
bestmarkt.hu
 

Mpm Agd S. A Professzionális Sous-Vide vákuum fóliázógép 110W (PSC-30-B)

47 699 Ft
Ingyenes kiszállítás
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
pepita.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 45 000 Ft

Termékleírás
Professzionális Sous vide vákuum-fóliázó gép, 110 W, PSC-30-B

Főzzön profi szakácsként a legújabb innovatív technológia segítségével

Kapcsolódó termékek Sous vide vákuum-fólia, PSC30-36, Sous vide rúdcirkulátor, PSC-20-B

A Sous vide (vákuum alatt) módszer lényege
A Sous vide (élelkészítés vákuum segítségével) egy innovatív módszer, melyet a világ legjobb éttermei is használnak egészséges és szaftos ételeik elkészítéséhez.
A készülék módszerének lényege, hogy az alapanyagokat (hús, a tenger gyümölcsei és zöldségfélék stb. ) vákuumban lezárt tasakokban vízbe merítik, oxigénmentes környezetben, pontos hőmérséklet-ellenőrzés mellett állandó hőmérsékleten tartva főzik megnövelve az étel élvezeti értékét, fogyaszthatóságát. Az eredmény egy tökéletes állagú, ízű és minőségű végtermék. Ez az eljárás megőrzi az ételben az összes vitamint és természetes ásványi anyagokat. A kézi cirkulátor folyamatosan keveri az edényben lévő meleg vizet, ezáltal szinten tartja az ideális főzési hőmérsékletet.

A Sous vide főzés előnyei
Az így elkészített étel sütési vesztesége a hagyományosan elkészített ételeknél megszokott 30-40%-ról 3-5%-ra csökken, s a készétel hosszabb ideig eltartható. Ez a módszer lehetővé teszi számunkra, hogy elkerüljük a főzés közben keletkezett szagokat. A vákuummal lezárt, előzetesen előkészített élelmiszer hűtőszekrényben, vagy fagyasztóban tárolható, így bármikor gyorsan elkészíthető.

A Sous vide vákuum-fóliázó gép főbb jellemzőii
Elektronikus vezérlő panel LED indikátorokkal
2 fokozat a vákuum szintjének beállítására
2 szakaszban állítható tömítő
Beépített kés a fólia vágásához
Fóliatartó tálca
Hangjelzés a munka befejezésekor
Stabilizátorok, csúszásmentes gumi lábak és akasztó
Használható a cső alakú fólia, és tasakkal is működik
Gyári fólia opcionálisan vásárolható hozzá

Így is ismerheti: PSC 30, PSC30

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.