Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

MPM Professzionális Sous vide vákuum-fóliázó gép, 110 W, PSC-30-B (PSC-30-B)

47 690 Ft
Ingyenes kiszállítás
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
epad.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 47 690 Ft

További termékek a kategóriából

További MPM termékek: MPM Fóliahegesztő gép

FoodSaver V2860-I Fóliahegesztő gép 64 890 Ft-tól FoodSaver V2860-I Lauben Sealer 60SB (LBNVS60SB) Fóliahegesztő gép 33 990 Ft Lauben Sealer 60SB (LBNVS60SB) LAICA VT3217 Fóliahegesztő gép 49 420 Ft LAICA VT3217 LAICA VT32170 Fóliahegesztő gép 49 990 Ft-tól LAICA VT32170
Termékleírás
Teljesítmény 110 W
Tasak maximális szélessége 30 cm
Vákuum funkció Van
Impulzus funkció Van
Nedves funkció Van
Beépített vágó Van
Beépített fólia tartó Van

Méretek

Szélesség 381 mm
Magasság 83.8 mm
Mélység 209 mm

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Professzionális Sous vide vákuum-fóliázó gép, 110 W, PSC-30-B

Főzzön profi szakácsként a legújabb innovatív technológia segítségével

Kapcsolódó termékek Sous vide vákuum-fólia, PSC30-36, Sous vide rúdcirkulátor, PSC-20-B

A Sous vide (vákuum alatt) módszer lényege
A Sous vide (élelkészítés vákuum segítségével) egy innovatív módszer, melyet a világ legjobb éttermei is használnak egészséges és szaftos ételeik elkészítéséhez.
A készülék módszerének lényege, hogy az alapanyagokat (hús, a tenger gyümölcsei és zöldségfélék stb. ) vákuumban lezárt tasakokban vízbe merítik, oxigénmentes környezetben, pontos hőmérséklet-ellenőrzés mellett állandó hőmérsékleten tartva főzik megnövelve az étel élvezeti értékét, fogyaszthatóságát. Az eredmény egy tökéletes állagú, ízű és minőségű végtermék. Ez az eljárás megőrzi az ételben az összes vitamint és természetes ásványi anyagokat. A kézi cirkulátor folyamatosan keveri az edényben lévő meleg vizet, ezáltal szinten tartja az ideális főzési hőmérsékletet.

A Sous vide főzés előnyei
Az így elkészített étel sütési vesztesége a hagyományosan elkészített ételeknél megszokott 30-40%-ról 3-5%-ra csökken, s a készétel hosszabb ideig eltartható. Ez a módszer lehetővé teszi számunkra, hogy elkerüljük a főzés közben keletkezett szagokat. A vákuummal lezárt, előzetesen előkészített élelmiszer hűtőszekrényben, vagy fagyasztóban tárolható, így bármikor gyorsan elkészíthető.

A Sous vide vákuum-fóliázó gép főbb jellemzőii
Elektronikus vezérlő panel LED indikátorokkal
2 fokozat a vákuum szintjének beállítására
2 szakaszban állítható tömítő
Beépített kés a fólia vágásához
Fóliatartó tálca
Hangjelzés a munka befejezésekor
Stabilizátorok, csúszásmentes gumi lábak és akasztó
Használható a cső alakú fólia, és tasakkal is működik
Gyári fólia opcionálisan vásárolható hozzá

Így is ismerheti: PSC 30, PSC30

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.