Status Vákuumfóliázó gép Homevac HV-100- fehér

Status Vákuumfóliázó gép Homevac HV-100- fehér

39 900 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Status Vákuumfóliázó gép Homevac HV-100- fehér

39 900 Ft
Ingyenes kiszállítás
Részletek a boltban
irány a bolt »
safishome.hu
Termékleírás
Prémium minőségű vákuumgép nagyobb háztartásokba. A HV100 Vacuumgép ideális olyan közepes méretű háztartások számára, amelyek értékelik a jó minőségű élelmiszereket, és minimalizálják az élelmiszer-pazarlást. Vákuumos lezárófej fejlett vákuum- és tömítési funkciókkal mindenféle élelmiszer vákuumcsomagolásához A HV100 a középkategóriás vákuumgépek továbbfejlesztett változata.  Fejlett vákuum- és tömítési beállításokkal rendelkezik, amelyek korábban csak a professzionális vákuumcsomagoló gépekben léteztek.   Vákuumcsomagolja az élelmiszereket úgy, mint a profik.
  • Automatikus vákuumcsomagoló funkció (Vacseal)  állítható tömítéssel –  nedves beállítás  zsíros és nedves élelmiszerek vákuumcsomagolásához.
  • Kézi impulzusos vákuumcsomagolás (impulzus)  a precíz levegőszíváshoz.  A szivattyú csak addig működik, amíg Ön megnyomja a gombot, és pontosan abban a pillanatban áll le, amikor elengedi.  Ez azt jelenti, hogy optimális vákuumot érhet el a tasakban anélkül, hogy felszívná a nedvességet vagy összetörné az ételt.
  • Használjon  Gyengéd vákuumcsomagolást  puha és nedves élelmiszerek tárolására.  A szivattyú lassan működik, így könnyebben szabályozható a vákuum a tasakban.
  • Stop gombbal  bármilyen folyamatot megszakíthat.  Nagyon alapvető funkciónak tűnik, de gyakran jól jön, ha leállítjuk a porszívózási folyamatot, mielőtt a gép beszívja a levegőt, vagy leállítjuk a lezárási folyamatot, mielőtt a gép lezárná a zacskót, és az kárba veszne.
A frissítések mellett a HV100 rendelkezik az összes tipikus Status funkcióval is, amelyek a Status vákuumtömítőket a legjobbak közé teszik a piacon.
  • Vákuumos tömítésű vákuumtartályok  Impulzus funkcióval.  A melléklet a vásárláshoz tartozik.  A vákuumtartályok kiválóan alkalmasak folyadékok tárolására, valamint gyümölcsök és zöldségek tárolására mindennapi használatra.
  • A folyadékcsapda  megakadályozz a a nedvesség bejutását a gépbe.  Ha a gép beszívja a nedvességet, csak ürítse ki a folyadéktálcát és szárítsa meg, és már folytathatja a vákuumcsomagolást.  Ha hasonló történik az alacsonyabb árú vákuumtömítőkkel, azokat nem lehet megjavítani.
  • A vákuumcsomagolás során  a fedél lezárása szabad kezet biztosít.   Ez azt jelenti, hogy könnyedén beállíthatja a táskát és formázhatja a kívánt formát.
  • A penge számára kialakított csatorna  megkönnyíti a fóliatekercs zacskóba vágását.  Az egyenes vágáshoz húzza át a tekercset a kezelőszervek és a fedél közötti nyíláson, és vágja le a tekercset a kívánt hosszúságúra.
Az impulzusos vákuum funkció jól ismert a professzionális vákuumcsomagoló gépekben.  
A HV100 Vacuum Sealer pontos beállításai lenyűgözik Önt.  A vákuumcsomagolás a háztartásokban még soha nem volt ilyen precíz és hatékony. Modern háztartásokhoz tervezve A HV100 kompakt és elegáns, és nem foglal sok helyet, így mindennapi használatra a konyhapulton tarthatja. A HV100 nem foglal sok helyet a konyhában, és felhasználóbarát. A legjobb eredmény elérése érdekében használjon Status vákuumzacskókat és fóliatekercseket Vákuumos zacskóink a legjobbak közé tartoznak a piacon, mivel három olyan kritériumnak felelnek meg, amelyek garantálják az optimális tömítési teljesítményt és a minőségi tárolt élelmiszereket:
  • a fólia vastagsága  legalább 100/130 μm,
  • kiváló minőségű anyagok  (poliamid és polietilén), élelmiszer-minőségi tanúsítvánnyal,
  • a keresztezett minta magassága és alakja  .
Ha problémái vannak az élelmiszerek vákuumcsomagolásával, először ellenőrizze a használt zacskók minőségét! A minőségi vákuumzsákok kulcsfontosságúak a gördülékeny vákuumcsomagolási folyamathoz.  A nem megfelelő mintázatú vékony vákuumzsákok sok problémát okoznak. Ha meg szeretné óvni ételei minőségét, vákuumcsomagolja azokat Status élelmiszer-vákuumzacskókba. Technikai információ
  • Szivattyú térfogata: 8 liter/perc
  • Vákuumnyomás: – 750 mbar
  • Max.  a táska szélessége: 280 mm
HV-100 fóliázógép használati utasítása Az első használat előtt távolítsa el a biztonsági dugót a fedél belsejéből. Javasoljuk, hogy tegye el ezeket és használja őket a gép szállításakor és tárolása közben a tömítések rugalmasságának védelme érdekében. Továbbá soha ne zárja le a fedelet, amíg a gép nincs használatban. A gép előre be van állítva Dry (vákuum) élelmiszer funkcióra és Normál (tömítési) mód, amely módosítható a VACSEAL gomb megnyomásával lentebb leírtak szerint. Határozzuk meg a fólia megfelelő hosszát amely hosszabb legyen néhány centiméterrel az ételek hosszához képest, amit vákuumcsomagolni szándékozik. Vágja le a fóliát a mellékelt pengével. Helyezze a gépet vízszintes, sima felületre ahol legyen elegendő hely az élelmiszerek zacskókba helyezéséhez. Helyezze a fólia egyik nyitott szélét a tömítőcsíkra egészen a tömítésig és zárja le a fedelet a fedél bal és jobb szélének megnyomásával. Használja az előre beállított Dry módot, és nyomja meg a Seal gombot. Ha azt veszi észre, hogy a tömítés nem jó minőségű, váltson a Nedves módra, amíg a tömítés minősége javul. A lezárási folyamat során a lámpa világít és a szivattyú működik. Ha a lámpa kialszik, nyomja le az oldalsó gombokat és nyissa ki a fedelet. AUTOMATIKUS ÜZEMMÓD: VACSEAL GOMB Szilárd és kemény élelmiszerek vákuumcsomagolására használják, mint pl pácolt húskészítmények, kemény sajtok, diófélék... Helyezze az élelmiszert a zacskóba. A tasak mindig legyen hosszabb, mint a benne lévő élelmiszer csomagolás. Helyezze a tasak nyitott végét a tömítő tömítések közé. A vákuumcsomagolási folyamat során az zacskó élnek a vákuumozó csík közepén kell lennie. Hajtsa le a fedelet, és zárja le a fedél bal és jobb szélén lévő gombbal. Normál üzemmód (automatikus vákuumcsomagolás)  a szilárd és száraz élelmiszerekhez előre be van állítva (a lámpa világít). Hagyja így. Nyomja meg a Vacseal gombot. A vákuumozás ideje alatta Vacseal lámpa világit, a forrasztás közben a Seal lámpa világít. Amikor a Seal jelzőfény kialszik, a vákuumzsák  zárt. Tartsa lenyomva az oldalsó gombokat a fedél feloldásához. Javaslat: Zsíros vákuumcsomagolás esetén illetve pácolt húskészítmények (különösen szalonna) esetében javasoljuk, hogy a zacskó széleit hajtsa kifelé, mielőtt behelyezi az élelmiszert a zacskóba, majd hajtsa ki a élei vissza a helyükre. Ezzel biztosítható, hogy a szélei ne zsírosodjanak el, és a zacskó rendesen le legyen hegesztve. Ha észreveszi, hogy a gép folyadékot szív fel AZONNAL állítsa le a vákuumcsomagolási folyamatot a Stop gomb megnyomásával. Ha a vákuumcsomagolási folyamatot nem állítják le időben és a folyadék belép a vákuumcsatornába, akkor vegye ki a folyadéktálcát és tisztítsa meg az alábbiakban leírt folyamatot követve: -Oldja ki és nyissa fel a fedelet. Emelje fel a tálcát a tömítések közvetlenül felfelé. Öntse ki a folyadékot, és alaposan törölje be a tálcát és annak teljességét. Tegye vissza a tálcát és folytassa vákuummal a csomagolást. Amikor folyadék kerül a folyadéktálcába, emelje fel közvetlenül a tálcát, öntse ki a folyadékot, és szárítsa meg a tartályt alaposan. KÉZI ÜZEMMÓD: PULSE GOMB Kényes és nedves élelmiszerek vákuumcsomagolására használható mint a friss hús, hal, blansírozott zöldségek, gyümölcsök, sütemények, kenyér, lágy sajtok és hasonlók. Az impulzus vákuum fokozatosan szívja fel a levegőt, amíg meg nem állapítja, hogy elegendő levegő távozott a zsákból. Lágy és nedves élelmiszerek vákuumcsomagolásakor ne feledje, hogy különös figyelmet kell fordítania a zacskóra. Vákuumos csomagoláshoz használja a Gyengéd vákuum üzemmódot különösen finom ételeknél, hogy biztosítsa a legpontosabb légszívás szabályozását. Használja a folyékony tömítés funkciót az erősebb tömítés érdekében nagyon folyékony élelmiszerek vákuumcsomagolásánál. Helyezze a zacskó nyitott végét a forrasztó csikra , zárja le a fedelet, és nyomja le a széleknél. Távolítsa el a levegőt a Pulse gomb megnyomásával: Amíg a Pulse gombot lenyomva tartja a vákuumszivattyú működik, amikor elengedi gomb megnyomásával a művelet leáll. A zsákban specifikus vákuumnyomást érhet el több egymást követő gombnyomással. Ha úgy becsüli, hogy elegendő levegőt szívtak el figyelje amikor a folyadék elkezd szivárogni a  gép felé akkor engedje el a gombot. Ha elérte a kívánt negatív nyomást, nyomja meg a Lezárás gombot a zacskó lezárásához (a Tömítésjelző lámpa és a szivattyú bekapcsol). Amikor a zacskó le van zárva, a Seal jelzőfény kialszik. Tartsa lenyomva az oldalsó gombokat a fedél feloldásához. Javaslat: A vákuumcsomagolás legbiztonságosabb módja szinte mindenféle gyümölcsöt és a legtöbb zöldséget, friss húsokat, gombákat és hasonlókat le kell fagyasztani néhány órával a vákuumcsomagolás előtt. Ily módon az élelmiszer ( például eper) teljesen megőrzi alakját, és nem áll fenn annak veszélye, hogy a folyadék beszivárogjon vákuum csatornába. Tisztítás és karbantartás: szükség esetén nedves törlőkendővel tisztítsa meg a gépet. Garancia:
a Status termékcsaládra vonatkozó garanciát itt tekintheted meg: Status garancia

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.